de waarheid

Daniël van 'Love Island' speelt open kaart in onthullende video

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @loveislandrtlDaniël van 'Love Island' speelt open kaart in onthullende video
RTL

Daniël van Pienbroek (21) is klaar met alle verhalen in de media over hem. Daarom besluit hij om voor eens en altijd zijn verhaal te doen en korte metten te maken met alle roddels die rondgaan. "Ik ga nu echt alles op tafel gooien", vertelt hij op Instagram.

"Er zijn veel momenten dat ik geen lieve jongen ben geweest"

In een video van bijna twintig minuten, geeft Daniël aan dat hij al een tijdje niet lekker in zijn vel zit. Dat was ook al zo tijdens Love Island. "Ik wilde graag naar huis", vertelt hij over zijn laatste week in de villa. Maar voordat het zover is moet het koppel eerst samen met de andere Islanders in 'lock down'. Kort gezegd komt het erop neer dat je een aantal dagen op een hotelkamer doorbrengt zonder contact met de buitenwereld, om zo te voorkomen dat uitlekt wie er gewonnen heeft. Maar tijdens die laatste dagen gaat het helemaal mis...

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Love Island'-Lotte laat zich van meest sexy kant zien
Lees ook

'Love Island'-Lotte laat zich van meest sexy kant zien

Daniël vertelt op Instagram dat hij na de finale graag het succes wil vieren, maar dat niet alle Islanders even goed met elkaar kunnen opschieten. Vooral tussen Ziggy, Victoria en Floor gaat het op dat moment niet helemaal lekker en de irritaties stapelen zich op. Uiteindelijk besluiten de Islanders tóch samen op stap te gaan, maar eenmaal buiten het hotel schiet de Love Island-hunk uit zijn slof en uit zijn agressie op de meterkast in het hotel.

Na die avond doen de winnaars van het programma niets anders dan ruzie maken en dat ontgaat ook de andere gasten niet. Daniël en Floor krijgen zelfs van het hotel een waarschuwing omdat veel mensen klagen over geluidsoverlast. Daniël krijgt het zelfs nog aan de stok met een voorbijganger, als hij uit het niets alcohol van het balkon gooit.

De dagen erna probeert iedereen de draad weer op te pakken, maar eenmaal terug in Nederland wordt het bijna ondragelijk. Tussen Daniël en Floor gaat het al een tijdje niet lekker en ze komen dan ook tot de conclusie dat ze vooral samenzijn voor Instagram. "We probeerden van elkaar te genieten, maar het was gewoon lastig", vertelt Daniël in de video. "Dat vond ik erg jammer."

Tot slot bespreek hij even kort zijn 'relatie' met Temptation Island-verleidster Daniëlle. "Daar heb ik niet goed over nagedacht", bekent hij nu. "Maar op dat moment voelde het gewoon goed." Toch loopt ook die relatie snel ten einde. "Er zijn veel momenten dat ik geen lieve jongen ben geweest (…) en ik kon eigenlijk de relatie niet aan", geeft hij nu als verklaring voor de breuk. "Het was niet de juiste beslissing voor mij. Ik moet meer aan mezelf werken en op mezelf focussen."

Daniëlle was eerder al te zien in Temptation Island. Wij spraken haar na afloop.

Lees meer over
Love Island