#couplegoals

Donny Roelvink droomt van groot gezin met Janice Blok

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardDonny Roelvink droomt van groot gezin met Janice Blok
RTL

Janice Blok wil vóór haar 30e moeder worden. Dat betekent dat zij en haar liefje Donny Roelvink (22) flink aan de bak moeten. Ze is namelijk 'al' 28. Een toekomst met kinderen komt dus als het goed is al dichtbij voor het sterrenkoppel.

"Ik denk serieus wel drie"

"Ik wil wel graag kinderen, maar wel graag op het moment dat hij er ook klaar voor is", legt Janice aan RTL Boulevard uit. Donny is een paar jaar jonger. "We hebben het besproken en hij zei: 'Over twee jaar vind ik het op zich wel prima.' Dus let's go!"

Donny Roelvink vertelt over depressieve periode
Lees ook

Donny Roelvink vertelt over depressieve periode

Het stel is er nog niet over uit hoeveel kinderen ze zouden willen. "Ik denk serieus wel drie", verklapt Donny. Janice wil daarentegen een even aantal kinderen. "Anders is er altijd eentje alleen. Dat wil je niet. Dan ga je naar een pretpark en dan moet ik met die ene in een achtbaan, omdat 'ie alleen is." Voor Donny is het geen probleem: "Dan wacht er toch gewoon eentje...?" Maar Janice is niet te overtuigen. "Eentje is altijd alleen. Die wordt gepest, die wordt buitengesloten."

Voor Donny is vier kinderen ook geen optie, omdat hij dat te druk vindt. Maar twee vindt 'ie dan weer te weinig. Uiteindelijk sluiten Janice en Donny tóch een compromis. "Oké, drie", besluiten ze samen.

Donny en Janice doen mee aan de love game van RTL Boulevard. In #Couplegoals beantwoorden Donny en Janice juicy vragen over hun relatie. Zo vertellen ze onder meer over eventuele trouwplannen en waarom Janice twijfelde over een relatie.

#Couplegoals wordt een reeks video's waarin verschillende powerkoppels aan het woord komen. Je vindt de hele serie hier.

#Couplegoals© RTL Boulevard
#Couplegoals
Lees meer over
Donny RoelvinkJanice Blok