home is where the heart is

Jenelle en David uit Teen Mom hokken weer samen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJenelle en David uit Teen Mom hokken weer samen
RTL

Op de dag van de liefde is het blijkbaar ook de dag van de vergiffenis. Jenelle Evans (28) heeft het weer helemaal bijgelegd met haar puppy-dodende bijna-ex-man David Eason (30). Het stel heeft zelfs weer een huisdier genomen.

De liefde is weer opgebloeid tussen Jenelle en David, meldt TMZ. De Teen Mom-ster heeft haar echtgenoot, van wie ze onlangs nog wilde scheiden, blijkbaar vergeven. Het ging even niet goed, omdat David besloot de familiehond te doden nadat 'ie ogenschijnlijk probeerde te happen naar hun dochtertje Ensley. De 2-jarige bleef ongedeerd en uit de beelden bleek het slechts om spel te gaan. 

Dit is de reden van Teen Mom-Farrah's derde vagina-reconstructie
Lees ook

Dit is de reden van Teen Mom-Farrah's derde vagina-reconstructie

Het koppel zou het nog rustig aan doen, maar wel weer onder één dak wonen volgens TMZ. Jenelle en David hadden de tijd apart nodig, melden bronnen aan de site. Het Teen Mom-stel lag in de clinch door de dood van Jenelle's puppy, waarna ze allebei de voogdij over hun kinderen verloren en zelfs zouden gaan scheiden. Dat lijkt nu van de baan.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

© Instagram @j_evans1219

De twee zijn blijkbaar alles vergeten en hebben zelfs besloten om een nieuw beestje in huis te nemen. Jenelle en David kozen dit keer niet voor een hond, maar voor een geitje. Dat is te zien op hun social media-accounts. Of het dit keer wel goed gaat, valt nog te bezien. Maar één ding is zeker: het leven van de Teen Mom-sterren lag flink in puin, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Teen MomLiefdeHuwelijkRelatieGeitHuisdieren