wie jarig is trakteert

Jarige Chantal Janzen zorgt voor blije gezichten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJarige Chantal Janzen zorgt voor blije gezichten
RTL

Normaal gesproken krijg je cadeautjes op je verjaardag, maar Chantal Janzen (41) pakt het dit jaar even anders aan. Haar verjaardagcadeau gaat namelijk naar het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. "Hoe mooi, succesvol en geweldig alles ook is, zonder gezondheid stelt het vrijwel niets meer voor", schrijft de jarige presentatrice op Instagram.

"Dit is het mooiste verjaardagscadeau wat jullie konden geven"

Chantal mag vandaag 41 kaarsjes uitblazen en deelt daarom op haar Instagram een bijzondere video met een belangrijke boodschap. In het bericht bij de post blikt de presentatrice terug op jaren vol samenzijn met de liefde van haar leven, de mooiste kinderen en bonuskinderen, de liefste vrienden, leukste collega’s, de allerliefste familie en het werk waar ze al als kind al van droomde: amuseren en vermaken. "Ik ben dankbaar, maar écht dankbaar voor alles wat er op mijn pad kwam de afgelopen 40 jaar en nog gaat komen. Want het wordt weer een prachtig nieuw levensjaar", schrijft ze aan haar volgers.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chantal Janzen en Igone Römer-de Jongh bespreken hun seksleven
Lees ook

Chantal Janzen en Igone Römer-de Jongh bespreken hun seksleven

En het was al zo'n succesvol jaar voor Chantal, die dit jaar heel wat dromen zag uitkomen. Maar één ding wordt haar alsmaar duidelijker: dat je gezond bent en blijft. Chantal: "Het is het allerbelangrijkste en je allergrootste goed in het leven. En liefde, natuurlijk. Dat altijd."

Omdat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is, springt de 'nuchtere Nellie' vandaag uit de band met een voor haar vrij zoete afsluiter. Want haar werk "brengt trouwens mooie dingen met zich mee", aldus Chantal. Zo mag ze vandaag het Prinses Máxima Centrum blij maken met 100.000 euro, dat ze bij elkaar heeft gesprokkeld met haar kerstsingle en Chantals Pyjama Party. "Dit is het mooiste verjaardagscadeau wat jullie konden geven", sluit ze haar post dankbaar af.

Chantal zet zich al langere tijd in voor het Prinses Máxima Centrum als ambassadrice. Zo organiseerde ze eerder al een feestje voor alle kinderen die niet bij haar pyjama-party in de Ziggo Dome aanwezig konden zijn.

Lees meer over
Chantal Janzen