kiekeboe

Wow! Opnames Love Is Blind vonden zolang geleden al plaats

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixWow! Opnames Love Is Blind vonden zolang geleden al plaats
RTL

'Love is Blind' is snel uitgegroeid tot één van de populairste titels van Netflix. De show is een groot succes en het is dan ook geen verrassing dat er ook al een speciale reünie-aflevering is aangekondigd. En dat is nodig, want de opnames vonden anderhalf jaar geleden al plaats!

"De reünie wordt heel... bijzonder"

In gesprek met Entertainment Tonight vertelt een inmiddels blonde Amber dat het niet makkelijk was hun huwelijk geheim te houden, aangezien de opnames al zo’n anderhalf jaar geleden hebben plaatsgevonden. "Ik was eerlijk gezegd vergeten dat de finale eraan zat te komen", aldus Amber.

Als de presentatrice hen vervolgens vraagt of ze blij zijn met de manier waarop ze zijn neergezet, twijfelen ze even. "Het was erg... gelimiteerd", besluiten ze vervolgens. "Onze karakters bevatten zoveel verschillende aspecten dat het makkelijk was om iets te missen." Zoals hun humor en toekomstplannen, die volgens de tortelduifjes verloren gingen omdat de makers slechts een bepaald aantal afleveringen tot hun beschikking hadden.

Netflix-hit Love Is Blind krijgt een reünie-aflevering
Lees ook

Netflix-hit Love Is Blind krijgt een reünie-aflevering

Het gelukkige koppel gaat ook in op de complexe relatie met Jessica. "We zaten in onze eigen bubbel", begint Barnett. "Dus ik weet niet of ze verdient wat er over haar gezegd wordt. Ik heb haar sinds de opnames ook niet meer gezien, dus ik weet niet hoe het nu met haar gaat."

Het koppeltje hint ook op de reünie, die vorige week werd aangekondigd. "De reünie wordt heel... bijzonder", aldus het stelletje. 

In Love is Blind gaan een groepje vrijgezelle mannen en vrouwen op zoek naar iemand om mee te trouwen, maar er zit een addertje onder het gras. De stelletjes krijgen elkaar pas te zien als ze besloten hebben met elkaar te trouwen. Zal hun liefde standhouden wanneer ze elkaar voor het eerst in de ogen kijken. En is liefde écht blind?

Lees meer over
Netflix