I'm married y'all!

Zo wild was het huwelijksfeest van Love is Blind-Amber en Barnett

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal TheEllenShowZo wild was het huwelijksfeest van Love is Blind-Amber en Barnett
RTL

'Love is Blind' is dé Netflix-hit van dit moment. In het programma gaan deelnemers op zoek naar hun ware liefde, om aan het einde van de serie met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. Amber en Barnett doen nu een boekje open over hoe wild hun huwelijksfeest was. Nou, wild was het.

Let op: dit artikel bevat spoilers van Love is Blind.

"Matt gaf mij een lapdance op ons huwelijk"

De drie koppels die Love is Blind al dan niet getrouwd overleefd hebben, zijn te gast in de show van Ellen DeGeneres. Lauren en Cameron, Damian en Giannina en Amber en Barnett wordt daar het hemd van het lijf gevraagd in het spelletje Never have I ever. Wanneer Ellen van haar gasten wil weten of ze ooit iemand een lapdance hebben gegeven, geeft iedereen aan dat wel eens gedaan te hebben. Amber doet er nog een schepje bovenop: "Matt gaf mij een lapdance op ons huwelijk. Mijn oma was erbij." "Mijn oma was er ook bij", vult haar man haar aan.

Wow! Opnames Love Is Blind vonden zolang geleden al plaats
Lees ook

Wow! Opnames Love Is Blind vonden zolang geleden al plaats

Het blijft niet bij een schootdansje hier en daar. Wanneer Ellen vraagt of de kandidaten ooit seks hebben gehad in het openbaar, stemt iedereen weer toe. Als de presentatrice vraagt wáár dat precies plaatsvond, onthult Amber een pikant detail over haar huwelijksdag: "Dat was op onze trouwlocatie." Het huwelijksfeestje van de twee was dus een stuk spannender dan we op televisie te zien kregen.

Lees meer over
Ellen DeGeneresNetflixserie