so fluffy

Chantal Janzen vindt mierzoet mannetje op de stoep

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Chantal Janzen vindt mierzoet mannetje op de stoep
RTL

Het is niet elke dag dat er zo'n leuk pakketje op je stoep staat, moet Chantal Janzen (40) gedacht hebben. Met die reden besloot de presentatrice het frummeltje op de foto te zetten en met haar volgers te delen.

"Zal ik 'm houden?"

"Deze zat op ons stoepje", aldus Chantal over het kleine mannetje dat voor haar deur zit. "Zal ik 'm houden?", vraagt ze aan haar volgers. Het is natuurlijk een geintje, aangezien het haar bíjna tweejarige zoontje Bobby is. De kleine doerak zit er wel heel aandoenlijk bij en het antwoord op haar vraag lijkt dus al wel duidelijk. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chantal Janzen doorbreekt taboe advertenties op social media
Lees ook

Chantal Janzen doorbreekt taboe advertenties op social media

Chantals volgers smelten bij het kiekje. "Als je er vanaf wilt, wil ik hem wel van je overnemen hoor", reageert er eentje onder de lieve foto. "Dat snoetje altijd van hem. Moet altijd zo lachen, de ondeugd straalt er vanaf. Echt om op te vreten", aldus een ander. "Te lief om te laten gaan", stelt een andere fan. 

Bobby is niet het enige hoogtepunt in Chantals leven. De presentatrice heeft de enorme taak op zich genomen om het Eurovisiesongfestival te presenteren. Daar kijken miljoenen mensen naar wereldwijd en daarom wil ze er natuurlijk wel goed uitzien. In de video hieronder zie je hoe ze haar jurken voor die avond uitzoekt. 

Lees meer over
Chantal JanzenInstagramSociale MediaKindBaby