we are all together now

Gers Pardoel ontdekt vaccin tegen coronavirus

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGers Pardoel ontdekt vaccin tegen coronavirus
RTL

Het coronavirus doet rare dingen met mensen. Waar sommigen naar de winkel rennen om wc-papier en pasta te hamsteren, gaan anderen op zoek naar een huis-, tuin- en keukengeneesmiddel. Gers Pardoel (38) denkt de remedie te hebben gevonden.

"Liefde is het enige wat het coronavirus echt kan stoppen"

Gers deelt een belangrijke boodschap met zijn volgers. "Wees alsjeblieft lief voor jezelf en elkaar. Diep vanbinnen zit de liefde in jezelf en dat is het enige wat het coronavirus (elk virus) echt kan stoppen. Zoek die liefde in jezelf en geef die door aan een ander. Zodra je die liefde vindt, kan geen virus jouw lichaam als het zijne beschouwen."

Patty Brards verjaardag valt in corona-duigen
Lees ook

Patty Brards verjaardag valt in corona-duigen

De rapper gaat nog even door en lapt de getroffen maatregelen van de overheid volledig aan zijn laars. "Het kan en mag niet zo zijn dat een virus ervoor zorgt dat wij geen fysiek contact meer met elkaar willen/kunnen hebben. Geef elkaar wel een hand, geef elkaar wel een knuffel en geef elkaar wel je liefde!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gers' goedbedoelde advies krijgt heel wat kritiek. Zijn volgers snappen niet dat hij dit bericht deelt, omdat hij een voorbeeldfunctie heeft. Zo klinkt er onder meer in de reacties: "Je bent een rolmodel voor onze jeugd! En dan dit?"

Ook bekende Nederlanders bemoeien zich ermee. Dennis van der Geest schrijft: "Op zich zou een medicijn ook wel kunnen helpen."

Ook Roxeanne Hazes kan zich niet in het bericht van Gers vinden. "Waarschijnlijk zie je hier het kwade niet van in, maar je hebt zo’n groot bereik qua followers. Doe er het juiste mee! Mensen, volg a.u.b. het advies van mensen die weten waar ze het over hebben. Let love rule, maar wees verstandig en denk aan je medemens."

Haar vriend Erik Zwennes reageert eveneens: "Mensen gaan dood, worden doodziek en verliezen hun baan over dit. Niet het moment voor dom gelul."

Wil je nou weten hoe het echt zit met het coronavirus? Blijf op de hoogte via de liveblog van RTL Nieuws.

In een korte uitzending van RTL Boulevard werden gisteravond de effecten van de maatregelen van de overheid op de entertainmentbranche besproken.

Lees meer over
Gers Pardoel