een kloddertje hier

Yolanthe maakt er een kliederboel van met Xess Xava

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @yolanthecabauYolanthe maakt er een kliederboel van met Xess Xava
RTL

Yolanthe Cabau (35) probeert haar zoontje Xess Xava (4) zo goed mogelijk te vermaken. En hoe kan dat nu beter dan door lekker te kliederen met verf? Alleen zit er meer op moeder en zoon dan op het papier.... Oeps!

"Geen papier, geen probleem"

Op het Instagram-kanaal van de actrice is te zien hoe ze tekeer gaan. "Geen papier, geen probleem", schrijft ze erbij. Bij de post zitten ook een paar filmpjes waarop moeder en zoon, compleet onder de verf, aan het 'dansen' zijn.

"Wat te gek... wat lekker creatief... wat leuk dat je dat deelt", laat goede vriend Leco van Zadelhoff achter. Ook de moeder van Wesley Sneijder, Sylvia, reageert hysterisch op de post met een aantal emojis. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jarige Yolanthe heeft naast Xess Xava niemand nodig
Lees ook

Jarige Yolanthe heeft naast Xess Xava niemand nodig

Iemand anders probeert Yolanthe een les te leren in de comments, maar dat pikt de actrice niet. Als de persoon in kwestie vraagt of haar zoontje wel eens met kindjes van zijn eigen leeftijd speelt, komt ze gevat terug: "Ja, alleen die zijn nu niet te vinden in mijn huis waar we opgesloten zitten."

Gelukkig zijn er ook veel positieve reacties zoals: 'Je bent echt een topmoeder en een voorbeeld voor velen' en 'geweldig mens ben je ook, met je kleine mannetje'.

Het thuisblijven kan natuurlijk veel verveling opwekken, maar de BN'ers hebben wel een idee hoe je je tijd kunt opvullen.

Lees meer over
Yolanthe Sneijder-Cabau