Isolatiemateriaal

Love is Blind én The Circle krijgen twee nieuwe seizoenen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixLove is Blind én The Circle krijgen twee nieuwe seizoenen
RTL

Goed nieuws voor de fans van de Netflix-hits ‘Love is Blind’ en ‘The Circle’. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat er niet een, maar twee seizoenen van de realityseries in de pijpleiding zitten.

Netflix meldt op twitter het geweldige nieuws. Allebei de series zullen nog zeker twee seizoenen krijgen en dat is maar goed ook in deze tijden. De series zijn zowel in Amerika als in Nederland een groot succes.

Tweede seizoen Netflix-hit Love Is Blind lijkt in aantocht
Lees ook

Tweede seizoen Netflix-hit Love Is Blind lijkt in aantocht

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In Love Is Blind gaat een groep singles de uitdaging aan iemand te vinden waar ze de rest van hun leven mee willen delen, zonder die persoon ooit ontmoet te hebben. Zonder afleiding van de buitenwereld zoeken de singles naar een connectie en wanneer die er is wordt er een aanzoek gedaan. Pas dan zien ze wie ze eigenlijk ten huwelijk hebben gevraagd en komen ze erachter of liefde echt blind is...

The Circle gooit het over een iets andere boeg. Hierin volgen we acht volslagen onbekende kandidaten, die elkaar nog nooit gezien of gehoord hebben. Alle deelnemers hebben ieder een eigen appartement toegewezen gekregen, waar ze tijdens hun deelname aan de show verblijven. Omdat niemand elkaar kent, kun je in The Circle zijn wie je wil. Zo kun je ervoor kiezen om jezelf te zijn, of juist iemand totaal anders. In The Circle weet je dus nooit tegen wie je speelt en met een flinke smak geld op het spel, staat iedereen op scherp.