foto zegt meer dan 1000 woorden

Foto's bewijzen dat dit Temptation-koppel nog altijd samen is

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Foto's bewijzen dat dit Temptation-koppel nog altijd samen is
RTL

Volgens fans van 'Temptation Island' is het overduidelijk dat Karim en Roshina nog altijd samen zijn. Hoewel hun relatie op losse schroeven lijkt te staan, bewijzen deze foto's iets anders.

Liep Karim eerder nog rond met het idee een einde te maken aan de relatie, vooralsnog heeft hij deze stap niet ondernomen. De tortelduifjes plaatsen namelijk afgelopen januari, na de opnames, alle twee een aantal vakantiekiekjes die wel erg veel weg hebben van elkaar...

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Melissa uit Temptation reageert op meesmokkelen telefoon
Lees ook

Melissa uit Temptation reageert op meesmokkelen telefoon

En dat terwijl hij eerder in de villa nog loslippig was tegenover verleidster Cheyenne. "Ik ben al drie jaar met haar samen en het gaat al twee jaar niet goed. Zij denkt echt dat ik een ander persoon ben. Zij denkt dat ik anders bij haar ben dan bij mijn vrienden", deed Karim een boekje open. "Mijn omgeving, mijn vrienden zeggen allemaal: ‘Laat haar gewoon gaan.' Het gaat al zo lang niet goed, maar nog altijd zijn we bij elkaar. Waarom?”

Als je meedoet aan een programma weet je dat je Instagram onder de loep wordt genomen. Zo weet ook Daniël, die afgelopen seizoen te zien was in Love Island. Voor RTL Boulevard nam hij deze video op:

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
Temptation Island