miss rock & roll

Ex-K3-lid Karen Damen imponeert met onverwachte cover

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© YouTube-kanaal VTMEx-K3-lid Karen Damen imponeert met onverwachte cover
RTL

Waar ze in K3 alleen kinderliedjes zong, draait Karen Damen (45) inmiddels voor menig genre haar hand niet om. Dat bewijst ze door haar deelname aan het Vlaamse programma 'Liefde voor Muziek', waar ze een indierock-nummertje van Amy MacDonald voor haar rekening neemt.

"Nu hoor je pas echt dat ze best wel goed kan zingen"

Mocht iemand nog twijfelen aan de zangkunsten van de voormalig K3-ster: dat is niet nodig. Karen doet in de Vlaamse televisieshow een uitvoering van Amy's nummer 'Let's Start a Band' uit 2008, en dat klinkt lang niet onverdienstelijk. Karens vocale kunstjes worden zeer gewaardeerd door de mededeelnemers van de show én de kijkers.

K3 wil kinderen handen laten wassen met nieuw liedje
Lees ook

K3 wil kinderen handen laten wassen met nieuw liedje

Onder het YouTube-filmpje staan laaiend enthousiaste reacties. "Positief verrast. Blijf in het Engels zitten", stelt één kijker. "Wat hoor ik haar graag zingen! Wauw! Topper is ze", aldus een ander. "Schitterend", "Dit gaat haar veel beter af dan zingen in het Nederlands. Nu hoor je pas echt dat ze best wel goed kan zingen" en "Top!" zijn andere reacties. Ook Karens voormalige collega Kristel Verbeke is onder de indruk. "Ik hoor je nog steeds zo graag zingen", schrijft ze op Instagram. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De nieuwe K3 heeft ook nog altijd veel succes. In de video hieronder sprak RTL Boulevard met Klaasje, Marthe en Hanne. 

Lees meer over
Karen DamenKristel VerbekeK3Muziek