FEEDBACK

Kim Kardashian krijgt glasharde kritiek van dochter North

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kardashian krijgt glasharde kritiek van dochter North
RTL

We zien vrijwel altijd ontzettend gezellige foto's en videos van Kim Kardashian en haar kinderen. Vooral haar band met North lijkt erg hecht te zijn. Toch heeft North wel een puntje van kritiek.

"Je moet meer tijd aan je kinderen besteden"

Kim was in een live video aan het vertellen over hoe belangrijk social distancing is toen ze onderbroken werd. Dochtertje North kwam binnen om de boel eens op zijn kop te zetten.

Na een tijdje ging ze toch weg, maar niet voor lang. Even later was North namelijk  weer op beeld te zien.

Kim Kardashian heeft moeite om alle ballen hoog te houden
Lees ook

Kim Kardashian heeft moeite om alle ballen hoog te houden

"Wil je niet op het bed springen?" vroeg Kim toen. "Ik wil dit graag even op een goede manier doen." Vervolgens richt Kim zich weer tot de camera en zegt: "Je kunt juist in deze tijd meer leuke dingen doen met je kinderen", terwijl ze trots naar haar oudste dochter keek.

Direct daarna kon iedereen zien hoe bijdehand de zesjarige North al is. "Je zou drukker met je kinderen moeten zijn dan met je vrienden", zegt ze. Kim kon het zelf ook wel waarderen. "Dat is waar", besloot ze.

Kim zet zich de laatste jaren in voor gevangen waarvan zij gelooft dat ze onterecht vastzitten. Al meerdere mensen kwamen vrij door de hulp van de it-girl. Nu is er zelfs een documentaire over Kims werk.

Lees meer over
Kim Kardashian