Uitgezocht

Traditionele BzV-reünie ziet er dit jaar heel anders uit

·Aangepast:
© Linelle DeunkTraditionele BzV-reünie ziet er dit jaar heel anders uit
RTL

Nu het liefdesavontuur van de huidige lichting boeren op zijn einde loopt, is het bijna tijd om terug te blikken op alle ‘vurige’ romances van dit seizoen 'BzV'. Onlangs werd de jaarlijkse reünie-aflevering opgenomen, maar door het coronavirus zal deze er anders dan gebruikelijk uit komen te zien.

KRO-NCRV laat weten dat alle boeren wel gewoon aan bod komen tijdens de uitzending, maar dat ze apart van elkaar zullen verschijnen. De makers zijn ook gebonden aan de vergaande coronamaatregelen die door het RIVM zijn opgesteld en moeten daarom ook ruim anderhalve meter afstand houden.

Jelte uit Boer zoekt Vrouw reageert op bewogen logeerpartij
Lees ook

Jelte uit Boer zoekt Vrouw reageert op bewogen logeerpartij

Presentatrice Yvon Jaspers zal met alle boeren en hun eventuele partners in gesprek gaan, maar van een gezellig samenzijn is geen sprake dit jaar. Niet alleen Annemiek, Jan, Geert Jan, Geert en Bastiaan zullen aan bod komen, maar ook de andere vijf boeren - wiens avontuur online verder ging - passeren de revue.

De laatste reguliere uitzending van Boer zoekt Vrouw is op 3 mei te zien en de reünie-uitzending volgt een week later.

Op dit moment spat de liefde tussen de boeren en mogelijke partners er nog niet bepaald af. Hieronder zie je er alles over.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw