expeditie exit

Dit is waarom Kevin zélf uit Expeditie Robinson stapte

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Dit is waarom Kevin zélf uit Expeditie Robinson stapte
RTL

In een nieuwe aflevering van 'Robinson Confessions' is de Vlaamse Kevin (38) te gast. Als eerste van dit seizoen besloot hij zelf uit de Expeditie te stappen. "Het ging niet meer. Ik stortte gewoon in."

"Als ik opstond moest ik me een minuut aan een boom vasthouden omdat ik anders tegen de vlakte ging"

Kevin wordt gezien als dé ideale kandidaat. Hij is een kei in puzzelen en ligt lekker in de groep. Toch merkt hij tijdens zijn laatste dagen op het eiland dat het steeds moeizamer gaat. Zijn lichaam is helemaal op. En hoewel hij aan het begin van het avontuur nog zei nooit te willen opgeven, is hij inmiddels van gedachten veranderd. De overlever zag liever dat Coen of Anouk een ronde verder kwamen, aangezien voor hem het spel toch al gedaan was. "Uiteindelijk wilde ik het risico niet nemen. Daarom heb ik besloten: hier stopt het voor mij en dan zijn de anderen toch safe."

Monique Smit bedankt keer op keer voor Expeditie Robinson
Lees ook

Monique Smit bedankt keer op keer voor Expeditie Robinson

Zoals elke week blikt presentatrice Fatima Moreira de Melo eerst met de afvaller terug op de exit. Iets wat Kevin nog altijd raakt. "Heel heftig om terug te zien", vertelt hij met tranen in zijn ogen. "Ik voel het allemaal terugkomen. Al die emoties van toen komen terug." Hij staat echter nog altijd achter zijn keuze, want het ging écht niet meer op het eiland. "Ik kon niet meer nadenken", vertelt hij nu. Hij vergat zelfs wat de naam is voor je navel. "Je verstand werkt niet meer mee. Alles ging in slow motion. Als ik opstond moest ik me een minuut aan een boom vasthouden omdat ik anders tegen de vlakte ging."

Hij reageert ook op de commotie rondom Herman, inmiddels ook wel bekend als Hermango. “Het heeft heel lang geduurd voordat ik eroverheen was, maar nu is het allemaal oké.”

Benieuwd hoe de andere afvallers het hebben gehad? Hier vind je alle aflevering van Robinson Confessions NL vs BE.

Kijk elke donderdag een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson NL vs BE, exclusief bij Videoland. Afleveringen gemist? Ook deze zijn uiteraard terug te zien bij Videoland.

Lees meer over
VideolandExpeditie Robinson