free as a bird

Lil' Kleine zit eindelijk niet meer opgesloten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @lil'kleineLil' Kleine zit eindelijk niet meer opgesloten
RTL

Nu de lockdown in Dubai is opgeheven, kunnen Lil' Kleine (25) en zijn familie eindelijk weer vrijuit rondlopen. Hij trekt er dan ook meteen op uit, op zoek naar de mooiste plekjes van de stad. Zo is te zien op Instagram.

'We gaan naar buiten!"

Jorik, de echte naam van de rapper, vertrok 12 maart samen met zoontje Lío en vriendin Jaimie Vaes naar Dubai voor een 'ontspannen vakantie'. Maar eenmaal aangekomen in het luxe paradijs werd de situatie alsmaar erger. Hoewel het stel de afgelopen weken niks te kort kwam, snakten ze naar een beetje vrijheid. En die hebben ze nu gekregen.

"Lí, we gaan naar buiten!", verkondigt de rapper blij op Instagram. In een volgende video is te zien hoe hij achter het stuur zit en de omgeving in zich opneemt en geniet van hun vrijheid met een heerlijke lunch. Wanneer het drietal het zonovergoten Dubai weer inruilt voor Nederland, is nog niet bekend.

© Instagram @lilkleine

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"We hadden nooit verwacht dat alles zou sluiten. Er is niets te beleven: de restaurants zijn dicht, de stranden gesloten, en vanaf acht uur ’s avonds mag je hier de straat helemaal niet meer op", zei Jaimie eerder al in Grazia. Ook in RTL Boulevard gaf de rapper al aan de situatie te hebben onderschat. 

Lees meer over
Lil Kleine