Glow babies

Nikkie de Jager weet het zeker: 'Met Dylan wil ik wél kinderen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNikkie de Jager weet het zeker: 'Met Dylan wil ik wél kinderen'
RTL

Waar Nikkie de Jager (26), ook wel bekend als NikkieTutorials, eerder nog van de daken riep absoluut geen kinderen te willen, denkt de make-up goeroe er tegenwoordig heel anders over. In haar nieuwste YouTube-filmpje onthult ze grote plannen die zij en haar verloofde hebben.

"Ik kan natuurlijk zelf geen kinderen krijgen"

Nikkie heeft op haar YouTube-kanaal een video geplaatst waarin ze de meest persoonlijkste vragen van haar volgers beantwoordt. Een van die prangende vragen was of zij en Dylan denken aan kinderen. “Ik heb heel lang gezegd dat ik geen kinderen wilde. Vanwege meerdere redenen, ik vind dat de wereld gewoon erg eng is. Ik weet als geen ander hoe het is. Het voelt gek om dit hardop te zeggen, maar ik kan natuurlijk zelf geen kinderen krijgen.”

NikkieTutorials stelt bruiloft uit vanwege corona
Lees ook

NikkieTutorials stelt bruiloft uit vanwege corona

“Maar nu heb ik Dylan en hij heeft mijn leven veranderd”, vervolgt ze. “Dankzij hem hou ik nu echt van mijzelf. De enige persoon waarmee ik kinderen wil is Dylan. We hebben erover gesproken en we willen kijken naar alle mogelijkheden. Zeker niet nu, maar wel in de toekomst. De wens is er zeker.”

Ook spreekt Nikkie nog een keer over haar Ellen-avontuur. Eerder liet ze al doorschemeren dat het haar flink tegenviel, maar nu wil ze toch Ellen en haar team bedanken voor het bieden van zo’n groot platform. “Dat is het laatste wat ik erover wil zeggen."

Lees meer over
NikkieTutorialsNikkie de Jager