tatuuu

Chantal Janzen dankbaar voor kleine momenten in het leven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @chantaljanzen.official Chantal Janzen dankbaar voor kleine momenten in het leven
RTL

Nu de presentatrice - net als velen van ons - thuiszit, waardeert ze de wereld om zich heen alleen maar meer. Dingen die normaal vanzelfsprekend zijn krijgen voor Chantal Janzen nu een nieuwe betekenis, zo deelt de 41-jarige deze morgen al vroeg in een 'plechtige' post op Instagram.

"Ik geloof dat we de afgelopen weken nog nooit zoveel trams, bussen en ‘tietaa’s’ (alles met een zwaailicht en sirenes) hebben gezien"

Op een zonnige foto die de presentatrice deelt is Chantal zelf, man Marco en hun zoontje Bobby te zien, terwijl ze met een grote glimlach op hun gezicht in de camera kijken. Chantal laat weten dat het vrolijke kiekje gisteren gemaakt is, toen ze zo'n twintig minuten naar de voorbijrijdende trams hebben zitten kijken. 'Deze tijden brengen helaas veel ellende en verdriet, maar daarnaast ook veel eenvoud, waardering en het wuift veel vanzelfsprekendheid weg', luidt het bijschrift.

Chantal Janzen zit met de handen in het haar
Lees ook

Chantal Janzen zit met de handen in het haar

Ondanks dat het gezin dit al een tijdje deed, trekken ze er nu nóg langer voor uit. 'Ik geloof dat we de afgelopen weken nog nooit zoveel trams, bussen en ‘tietaa’s’ (alles met een zwaailicht en sirenes) hebben gezien', schrijft ze.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De afgelopen weken is dit één van de schaarse uitjes geworden van het stel. 'Op de hoek van de straat op dit bankje zitten en alledrie al deze voertuigen eerst begroeten met een werkelijk zeer overenthousiast ‘JÁ! DÁÁR!’ dan een ‘KIJKKIJKKIJK!’ en als ze voor ons langsrijden zitten m'n man en ik als twee simpele zielen blij te zwaaien naar de chauffeurs/brandweer- en politiemensen', aldus de presentatrice.

Hun zoontje van twee is vaak zo erg onder de indruk, dat hij zich verstopt onder de jas van zijn moeder 'waardoor de mensen in de voertuigen louter twee überblije volwassen naar hen zien zwaaien', schets Chantal de situatie. 'Dank voor het terugzwaaien beste mensen. Het was weer een enige dag. En dat laatste meen ik.'

Chantal vertelt eerder in RTL Boulevard dat haar andere grote liefde weer lonkt: het theater. Bekijk het gesprek hieronder.

Lees meer over
Chantal Janzen