net wakker

Ex-K3 Karen Damen plaatst goudeerlijke make-uploze selfie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEx-K3 Karen Damen plaatst goudeerlijke make-uploze selfie
RTL

Niet alleen Miljuschka Witzenhausen (34) is een ster in het plaatsen van een #eerlijkefoto, ook Karen Damen (45) kan er wat van. De voormalige K3-ster toont zichzelf zonder enige opsmuk in deze quarantaine-tijd.

"Slaapogen"

Met 'slaapogen' en 'coupe ontploft' is het voormalige K3'tje klaar voor de start van de dag. Dat haar make-up en kapsel nog onbewerkt zijn doet er niet toe, want Karen heeft 'wél de juiste blouse', zo schrijft ze. Het gaat om een kledingstuk uit haar eigen collectie voor modehuis JBC.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ex-K3-lid Karen Damen imponeert met onverwachte cover
Lees ook

Ex-K3-lid Karen Damen imponeert met onverwachte cover

Hoewel ze er zelf niet helemaal weg van is, zijn Karens volgers een stuk positiever over haar out of bed look. 'Nog steeds knap', vindt er eentje. 'Het valt nog mee', stelt een ander. 'De juiste glimlach', 'Mooie foto' en 'Zalig', zo luiden enkele andere reacties. Eén fan wijst haar op 'wat uitgroei'.

Inmiddels staat Karen alweer twintig jaar in de spotlight. Dat begon natuurlijk allemaal met K3. De meidengroep, waar ze zelf geen onderdeel meer van uitmaakt, vierde het jubileum groots. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Karen DamenK3InstagramSociale Media