kippenvel

Netflix deelt eerste huiveringwekkende trailer The Grudge-serie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix Netflix deelt eerste huiveringwekkende trailer The Grudge-serie
RTL

Bereid je maar vast voor: 'The Grudge' is weer helemaal terug van weggeweest. Netflix heeft de horrorklassieker gereanimeerd en er dit keer een serie van gemaakt. De eerste trailer belooft in ieder geval al behoorlijk wat angstige momenten.

Het duurt niet lang meer of je zit te gruwelen van de angst op je bank. Netflix brengt binnenkort namelijk een spin-off-serie uit van horrorklassieker The Grudge. De versie waarmee het Nederlandse publiek bekend is, is een remake van een Japanse film. En laat dat net de basis zijn van de nieuwe show. Het vervloekte huis is weer terug in de angstaanjagende show, dit keer getiteld Ju-On: Origins

The Grudge keert terug met huiveringwekkende trailer
Lees ook

The Grudge keert terug met huiveringwekkende trailer

In Ju-On: Origins wordt het verhaal en de geschiedenis van het behekste huis verteld. Dat betekent een hele rits aan enge verhalen, waarbij de bewoners en bezoekers worden lastiggevallen door The Grudge. Wil je met nog een banger gevoel op de bank dit kijken? Dan hebben we goed nieuws voor je: de serie is namelijk gebaseerd op ware verhalen. Ju-On: Origins is vanaf 3 juli te zien op Netflix.

Lees meer over
Netflixserie