coronakilo's

Kourtney Kardashian sneert naar fans na opmerkingen over lichaam

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKourtney Kardashian sneert naar fans na opmerkingen over lichaam
RTL

Het verplicht thuisblijven, vanwege het coronavirus, is ook aan Kourtney Kardashian (41) niet onopgemerkt voorbijgegaan. De realityster postte een kiekje van zichzelf op sociale media, gehuld in bikini, en kreeg daarop direct van vele volgers de vraag 'of ze misschien zwanger is van haar vierde kind'.

"Ik heb drie kinderen op de wereld gezet en zo ziet mijn lichaam er daarna uit"

"Zeker weten dat ze zwanger is!" schreef een van haar volgers. Hierop reageerde Kourtney: "Zo zie ik eruit met een paar kilootjes meer en eerlijk gezegd bevalt me dat wel. Ik heb drie kinderen op de wereld gezet en zo ziet mijn lichaam er daarna uit."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kim Kardashian krijgt glasharde kritiek van dochter North
Lees ook

Kim Kardashian krijgt glasharde kritiek van dochter North

Kourtney is niet de enige Kardashian die 'backlash' krijgt via sociale media. Ook haar zus Khloé zou volgens een aantal oplettende volgers zwanger zijn en wel van haar ex-vriend Tristan Thompson, met wie ze dochter True deelt.

"Ik ga echt over mijn nek van alles dat ik voorbij zie komen. Mensen denken van alles en nog wat over mij te weten, inclusief over mijn baarmoeder. Alle nare dingen die jullie over mij verspreiden zijn niets meer dan geruchten. Ik kan daar echt helemaal niets mee en weet je, zelfs als het waar zou zijn: dan is het mijn leven en niet het jouwe", aldus Khloé.

De Kardashian gaan regelmatig viral met hun posts op social media. Zo werd Kim vorige week nog betrapt op een photoshop-fail:

Lees meer over
Kourtney Kardashian