FOLLOW BACK

Is de lucht geklaard tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPIs de lucht geklaard tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes?
RTL

Het leek even of het hommeles was tussen Lil' Kleine (25) en Jaimie Vaes (30). Doordat ze elkaar niet meer volgden op Instagram dachten veel mensen dat ze relatieproblemen zouden hebben. Want je ontvolgt elkaar vandaag de dag niet zomaar. Maar we kunnen gelukkig opgelucht ademhalen: Jaimie en Lil' volgen elkaar weer!

Dat is uiteraard te zien op hun beide Instagram accounts. Als je bij hen allebei zoekt tussen de lijst van gevolgde personen, staan de lovebirds weer keurig netjes in het lijstje. 

Lil' Kleine reageerde gisteren al kort bij RTL Boulevard over de geruchten. "Altijd leuk om te zien hoe het internet zich ontwikkelt op dit soort gebieden. Maar ze zijn gewoon nog volledig happy bij elkaar hoor, voor zover ik weet. Niks aan de hand dus", laat zijn management weten. En nu ze elkaar weer volgen lijkt dus heel duidelijk te zijn dat er niets aan de hand is tussen de ouders van zoontje Lío.

Lil' Kleine reageert op geruchten rond breuk Jaimie Vaes
Lees ook

Lil' Kleine reageert op geruchten rond breuk Jaimie Vaes

Alsof dit alles nog niet genoeg onzekerheid bevat, brengt de coronacrisis ook nog extra zorgen met zich mee voor Lil' Kleine. Hij maakt zich namelijk grote zorgen om de gezondheid van zijn vader. Daarover vertelt hij in onderstaande video.

Lees meer over
Lil KleineJaimie Vaes