drie keer is scheepsrecht

Witte roos verzilverd in De Bachelorette, maar werkt het?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland / De BacheloretteWitte roos verzilverd in De Bachelorette, maar werkt het?
RTL

Nog elf mannen dingen naar de hand van de bachelorette. Vrijgezel Jordy die in het begin een witte roos kreeg, wist keer op keer door het oog van de naald te kruipen en krijgt nu nog één kans om Gaby te overtuigen dat hij de man van haar dromen is. Maar is dat genoeg?

"Ik ben echt aan het twijfelen of ik het wel goed heb gedaan"

De 24-jarige Jordy moet van goede huize komen om de aandacht van Joey af te leiden na hun romantische kus van vorige week. Maar ook zijn concurrentie krijgt nog een kans om een onmisbare indruk achter te laten. Zo neemt Gaby Andreas, Jordy (2) en Mischa mee op een uitdagende date - waar ze vooral toenadering zoekt tot Jordy. "Ik voel me heel fijn bij hem en vind het heel fijn als hij mij aanraakt. Ik word er wel heel blij van", vertelt ze verliefd voor de camera. Iets wat volgens Jordy wederzijds is.

Maar er zijn nog meer mannen die er werk van maken; zo proberen Kasper en Boy de single dame te imponeren tijdens een avondje uit en halen alles uit de kast om Gaby in de watten te leggen.

Boy uit De Bachelorette doet bijzondere onthulling aan Gaby
Lees ook

Boy uit De Bachelorette doet bijzondere onthulling aan Gaby

Ook witte roos-Jordy mag eindelijk op date met de begeerde blondine. Tijdens de eerste ontmoeting kreeg hij een witte roos, wat hem een voorsprong gaf. Toch bleef hij zijn date maar uitstellen, wat hem flink wat commentaar van Gaby opleverde. Het is voor hem dan ook erop of eronder. Gaby heeft zich meerdere keren over hem uitgesproken dat hij niet genoeg initiatief neemt en ook de andere heren in de villa denken dat hij beter zijn spullen kan pakken. "We zijn natuurlijk met veel mannen, wij willen je allemaal leren kennen. Ik geef hen meer ruimte en was een beetje afwachtend, misschien een beetje té", verklaart hij tijdens hun langverwachte date zijn afwezigheid.

Gaby snapt niet waarom hij zo lang wachtte met het inzetten van zijn troef. "Ik begon bijna te twijfelen of je hier wel wilde zijn", confronteert ze hem. "Ik gaf jou een witte roos en dat bekent echt heel erg veel (…) Ik ben echt aan het twijfelen of ik het wel goed heb gedaan."

De twijfel is bij Gaby na een middag op het strand dan ook niet weg en ondanks al zijn moeite staat Jordy samen met Mischa in de gevarenzone. Alle twee de heren hadden iets te bewijzen, maar slechts één van hen is daarin geslaagd; daarom krijgt Jordy een roos. "Dat laat zien dat de date geslaagd was en dat geeft mij een goed gevoel", vertelt hij trots.

Iedere woensdag bekijk je de nieuwste aflevering van De Bachelorette op Videoland.

Lees meer over
Gaby BlaaserDe Bachelorette