Niet 2x aan dezelfde steen

André Hazes en Monique voor het eerst 'opa en oma' geworden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes en Monique voor het eerst 'opa en oma' geworden
RTL

Een 'heugelijke' dag voor André Hazes en zijn grote liefde Monique. De twee zijn voor het eerst ‘opa en oma’ geworden, zo laat Monique weten op haar Instagram. Het betekent een nieuwe toevoeging aan de Hazes-familie, met een zeer bekende naam.

"We worden oud"

Monique schrijft op haar Instagram dat zij en André ‘opa en oma’ zijn geworden van een ezel veulentje. ‘Afgelopen oktober hebben we Mama June geadopteerd op Bonaire. Gisteren hebben wij het veulentje daar ook aan toegevoegd.’ Monique schrijft op haar Instagram dat zij en André ‘opa en oma’ zijn geworden van een ezel veulentje. ‘Afgelopen oktober hebben we Mama June geadopteerd op Bonaire. Gisteren hebben wij het veulentje daar ook aan toegevoegd.’

Monique Westenberg maakt herinneringen met André en zoontje
Lees ook

Monique Westenberg maakt herinneringen met André en zoontje

Naast ezel Mama June, huppelt er nu dus nóg een kleine Dré op de wereld rond. ‘Mama June en Baby André maken het goed’, zo vervolgt Monique. Ook André is blij met de nieuwste toevoeging aan de Hazes-familie, maar vindt wel dat de tijd snel gaat. ‘We worden oud’, laat hij weten in een reactie onder het kiekje.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs vertelde moeder Rachel dat zij haar kleinkinderen al een tijdje moet missen, het hele interview zie je hieronder.

Lees meer over
André HazesMonique Westenberg