beschuit voor twee

GTST-hunk Dorian Bindels krijgt pikante verzoeken van vrouwen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
GTST-hunk Dorian Bindels krijgt pikante verzoeken van vrouwen
RTL

In een nieuwe aflevering van 'Goede Tijden, Zomer Tijden' zijn Dorian Bindels (28) en Jim Geduld (55) te gast. Beter bekend als: Daan Stern en Arthur Peters. Samen met Froukje de Both (48) blikken ze terug op 30 jaar 'GTST' én doet Dorian een opvallende bekentenis. 

"Dat is veel extremer dan anders"

Naast professioneel acteur is Dorian op dit moment ook dé hunk van Goede Tijden, Slechte Tijden. En dat blijft niet onopgemerkt. Het komt dan ook regelmatig voor dat hij de meest bizarre verzoeken krijgt van kijkers. "Dat is veel extremer dan anders", biecht hij op. "Bijvoorbeeld of ik voor geld seks met ze wil hebben en voor de rest een hele hoop berichtjes dat mensen een beschuitje willen eten." 

GTST-cast reageert op non-actiefstelling Ferry Doedens
Lees ook

GTST-cast reageert op non-actiefstelling Ferry Doedens

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl, GTST.nl en bij RTL XL. Vanaf 12 juni zijn de eerste twee afleveringen ook te zien bij Videoland. Goede Tijden, Zomer Tijden wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics.

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Ferry Doedens en Fajah Lourens te gast. Dan praten de soapacteurs met Froukje de Both onder andere over het eerste homohuwelijk in de Nederlandse soapgeschiedenis en Fajah doet een boekje open over de échte reden van haar vertrek.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Lees meer over
Dorian BindelsGTST