casanova?

Jim Bakkum onherkenbaar met krulletjes en een bril

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJim Bakkum onherkenbaar met krulletjes en een bril
RTL

Jim Bakkum (32) is in heel wat Nederlandse romcoms te zien als hunk. Voor de film 'Casanova's' gooit hij het over een heel andere boeg.

De acteur deelt een kiekje vanaf de set van de nieuwe Nederlandse komedie. Waar hij in Onze Jongens nog heel wat harten sneller laat kloppen met zijn sexy moves, slaat hij nu een andere weg in. Als je Jim zo op straat tegen zou komen, zou je hem waarschijnlijk straal voorbijlopen.

Jim Bakkum blikt terug op 9 jaar liefde met Bettina Holwerda
Lees ook

Jim Bakkum blikt terug op 9 jaar liefde met Bettina Holwerda

Zijn blonde coupe is ingeruild voor bruine krulletjes en ook heeft hij een bril op. In de nieuwe film Casanova's speelt Jim Bas, een onzekere journalist die voor zijn werk undercover gaat om een datingcoach te ontmaskeren. De film zal vanaf 8 oktober 2020 draaien in de bioscoop.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De filmhunk vergelijkt zichzelf met een andere krullenbol: Guus Meeuwis. 'Kedeng kedeng', schrijft hij bij twee foto's van zijn nieuwe look en bij een oude foto's van de Brabantse zanger. Zijn volgers kunnen er wel om lachen.

Voor Onze Jongens kroop Jim nog in de huid van een stripper, waarbij hij vaak steamy scènes moest draaien. Hij vertelt hoe dat in zijn werk ging in onderstaande video.

Lees meer over
Jim Bakkum