Kleine Fittie

Lil’ Kleine doet uit de doeken waarom hij Jaimie ontvolgde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLil’ Kleine doet uit de doeken waarom hij Jaimie ontvolgde
RTL

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes waren onlangs de talk of the town. Oplettende volgers zagen namelijk dat de twee elkaar een tijd lang niet meer volgden op Instagram. Anno 2020 betekent dat hommeles in de tent, en dat blijkt ook het geval te zijn. De rapper vertelt aan RTL Boulevard wat er voorafging aan deze drastische actie.

"Dat gebeurt gewoon, meer was het niet"

Elkaar niet meer volgen op Instagram is tegenwoordig alle reden om de alarmbellen te doen rinkelen. Net als in elke gezonde relatie, botsen Lil’ Kleine en zijn verloofde ook wel eens. Gelukkig is het inmiddels weer koek en ei tussen het stel. “Ik heb geen ruzie met Jaimie, we zijn nog steeds samen”, verzekert de rapper aan RTL Boulevard. “Volgens mij heeft iedereen wel eens dat je iemand op Instagram ontvolgt, of je een fotootje verwijdert na een ruzie. Dat gebeurt gewoon, meer was het niet.”

Lil' Kleine gaat voor de klas staan
Lees ook

Lil' Kleine gaat voor de klas staan

Lil’ kan het lachen niet onderdrukken als hij het vertelt. “Ik vind het zo kinderachtig om uit te leggen, maar zo zit het dus. Het is wel goed om te weten dat ik in de gaten wordt gehouden.” Jorik en Jaimie hadden onlangs nog een knalfuif te vieren, baby Lío is namelijk onlangs 1 jaar geworden. Geheel coronaproof werd dit uitbundig gevierd, maar daar kon niet iedereen bij zijn. “Iedereen was erbij, ook mijn vader is even komen kijken. Maar hij is in deze tijd ook voor zijn ouders aan het zorgen, die zijn al best op leeftijd. Ze zitten niet in een verzorgingshuis, maar moeten wel thuis de nodige hulp krijgen. Mijn vader kwam even gedag zeggen en daar heb ik alle begrip voor.”

De rapper legt uit dat hij het niet op zijn geweten wil hebben dat zijn vader, zijn grootouders besmet door het feestje. “Dat wilde ik natuurlijk niet.” Zijn moeder was echter niet aanwezig op het partijtje. 

Het verjaardagspartijtje voor de kleine werd niet stilletjes overgeslagen, hieronder zie je hoe jaloersmakend het feestje werd gevierd.

Lees meer over
Lil KleineJaimie Vaes