LOVE HANDLES IT

Bachelorette-kandidaat Joey deelt onzekerheden over zijn lichaam

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jean-Pierre Fourie/RTL/VideolandBachelorette-kandidaat Joey deelt onzekerheden over zijn lichaam
RTL

Het is inmiddels geen geheim meer dat Joey uit 'De Bachelorette' vroeger een paar pondjes zwaarder was dan hij tegenwoordig is. En hoewel hij er nu superstrak uitziet, heeft hij nog steeds zijn onzekerheden over zijn lichaam. Met name zijn love handles zorgen voor kopzorgen.

"Toch was er nog een puntje waar ik elke keer tegenaan liep"

Op Instagram vertelt Joey openhartig over zijn onzekerheid. 'Zoals veel van jullie al weten ben ik vroeger wat flinker geweest en hier was ik heel onzeker over. Ik ben nu blij met mijn lichaam en voel me veel zekerder', schrijft hij bij een foto.

En ondanks dat Joey nu een stuk zekerder is, is er toch nog een puntje waar hij keer op keer over valt. 'Mijn love handles', vertelt hij. 'Dit is altijd een plekje geweest waar de vetjes heel lang bleven zitten.'

Joey uit De Bachelorette onthult hoe hij er vroeger uitzag
Lees ook

Joey uit De Bachelorette onthult hoe hij er vroeger uitzag

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

En hoewel Joey heus wel inziet dat zijn love handles geen extreme proporties hebben, stoort het hem toch dat er een klein rolletje over zijn broek hangt. Onder de foto krijgt Joey veel positieve reacties van zijn volgers. 'Lef dat je dit deelt', reageert iemand. Een ander: 'Tof dat je zo eerlijk bent.'

Tot nu toe was het allemaal rozengeur en maneschijn in De Bachelorette, maar in de laatste uitzending is de bom gebarsten. Gaby beticht de heren ervan dat er leugens in het spel zijn. Je ziet het allemaal in de video hieronder.