voor koekjes en kaas

Jordy van De Bachelorette heeft mededeling over 'raps'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/Jean-Pierre FourieJordy van De Bachelorette heeft mededeling over 'raps'
RTL

Jordy van 'De Bachelorette' kan veel, maar zelf een dessert maken én de keukentermen goed uitspreken, lijkt er dan weer niet in te zitten. Dat blijkt wel uit aflevering negen van het programma. De beste man heeft nogal wat moeite om het woord 'rasp' goed uit te spreken en daar wil hij graag nog iets over kwijt.

"Het is raps"

De vader van Gaby keek raar op toen Jordy over het werkwoord 'rapsen' in plaats van raspen begon. Tot grote hilariteit van de kijker, die om deze verspreking zeker konden lachen. Jordy lijkt er zelf in ieder geval ook om te kunnen lachen, want hij wijdt een hele Instagram post aan het foutje.

'Om koekjes mee te rapsen en kaas... Deze kon ik gelukkig wel vinden!' schrijft hij bij de foto van zichzelf en een rasp. 'Oké, nu klaar ja? 😂 Het is raps 🙄'

Jordy© Instagram @jordyjahmal
Jordy

Het is nog maar de vraag of Jordy ooit nog iets mag raspen voor Denis, de vader van Gaby. Hij maakt een slechte beurt in de laatste aflevering van De Bachelorette en Gaby is niet van plan om het erbij te laten zitten, zoals je in onderstaande video kunt zien.