in de roos schieten

Wie van deze mannen volgt Gaby Blaaser op in De Bachelor?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWie van deze mannen volgt Gaby Blaaser op in De Bachelor?
RTL

Nu het moment bijna daar is dat Gaby Blaaser (34) de liefdesknoop doorhakt in 'De Bachelorette', wordt het tijd om vooruit te kijken. Het programma is een groot succes en veel fans hopen dan ook op een volgend seizoen. Wellicht met een bachelor deze keer? Wij hebben de potentiële kandidaten alvast op een rijtje gezet.

Dave Roelvink

De losbandige Roelvink-telg was lange tijd samen met Julia Mekkes, maar aan hun relatie kwam vorig jaar onverwacht een einde. Sinds de breuk is de realityster weer in zijn oude gedrag gevallen; zo verscheen hij meerdere keren dronken achter het stuur en reed hij deze maand nog een peperdure Lamborghini in de prak. Een nieuwe dame in zijn leven zou wellicht zijn wilde haren kunnen temmen. Ervaring met reality-tv heeft de 26-jarige in ieder geval al.

Jordy van De Bachelorette heeft mededeling over 'raps'
Lees ook

Jordy van De Bachelorette heeft mededeling over 'raps'

Rick Brandsteder

Rick is dan misschien wel de steun en toeverlaat van Gaby in De Bachelorette, zelf is de 36-jarige presentator nog altijd single. Hoe het niét moet heeft 'ie in ieder geval kunnen zien in Temptation Island. Maar lukt het de wilde bras ook om zich te settelen? "Ik ben niet de makkelijkste man en zoek iemand die mij ruimte geeft, maar me op z’n tijd ook aan mijn haren terug kan trekken", vertelde hij eerder aan tijdschrift Beau Monde. "Ik hou ook van het ouderwetse zorgzame... Een moderne vrouw met ouderwetse ‘klanken’ vind ik fantastisch."

Tony Junior

De dj was ruime tijd samen met zangeres Maan, maar hun relatie liep afgelopen december op de klippen. Een nieuwe vrouw in zijn leven is er nog niet. Dat betekent niet dat Tony de liefde voorlopig geen kans meer geeft, integendeel zelfs: "Als ik morgen iemand tegenkom bij wie ik bij wijze van spreken denk: jij bent de mama van mijn kinderen, zal ik later nooit die onrust krijgen van ‘misschien wil ik weten wat er nog meer te koop is'", deed hij een boekje open tijdens een interview met Viva. "Maar als je wat jonger bent en minder ervaring hebt… Het eerste huis dat je bezichtigt, ga je ook niet meteen kopen."

Manuel Broekman

Wie had er vroeger geen poster van de acteur boven zijn bed hangen? Het probleem is echter dat Manuel nog altijd niemand heeft die elke nacht náást hem ligt in bed. De hunk was sinds 2016 samen met model Adriana Mosk, maar is nu alweer een tijdje vrijgezel. Zien we hem straks terug in De Bachelor?

Giel Beelen

De radio-dj zocht eerder al naar de liefde op televisie in de VIPS-versie van het populaire programma First Dates. Hij werd gekoppeld aan Malou en het avontuur leek bijzonder vruchtbaar voor het stel. Cupido schoot raak. Met de nadruk op schoot, want de twee kondigen vorige maand aan niet langer samen te zijn. Misschien dat Giel nog een poging wil wagen?

De Bachelorette is elke woensdag te zien bij Videoland. In de meest recente aflevering stond Gaby voor een moeilijke keuze...

Lees meer over
Gaby BlaaserDe Bachelorette