(g)een one night stand

Moïse Trustfull staat stil bij jubileum met Kaj van der Voort

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AMPMoïse Trustfull staat stil bij jubileum met Kaj van der Voort
RTL

Het was gisteren exact vijf jaar geleden dat Kaj van der Voort (24) en Moïse Trustfull (25) aan elkaar werden voorgesteld door Moïses moeder Quinty. Op Instagram blikt de influencer daarom terug op die bijzondere dag.

"Mocht je nog vrijgezel zijn, Quinty Trustfull heeft zomerstop van haar werk en helpt je graag"

'Tussen dat moment en onze relatie zat nog een behoorlijke tijd, maar we hadden regelmatig contact', blikt Moïse terug in de tekst bij haar post. Het koppel presenteerde onder meer samen een online serie voor GOGO Reizen, waarvoor ze samen naar het buitenland gingen. Tja, probeer dan maar eens níet verliefd op elkaar te worden.

Quinty Trustfull eindelijk weer herenigd met dochter Moïse
Lees ook

Quinty Trustfull eindelijk weer herenigd met dochter Moïse

Op Instagram deelt de 25-jarige een aantal foto's: eentje van hun eerste ontmoeting, een romantisch kiekje voor tijdschrift Glamour én nog een vluchtige van het jubileum zelf. Toen gingen ze regelrecht vanuit werk snel wat kleins eten kwamen ze er 'samen aan tafel achter dat dit dus vijf jaar geleden was'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Moïse ziet een carrièreswitch nog wel gebeuren voor haar moeder. 'Mocht je nog vrijgezel zijn, Quinty Trustfull heeft zomerstop van haar werk en helpt je graag', grapt ze.

Kaj heeft voor het eerst in twee jaar weer nieuwe muziek uitgebracht. Zijn nieuwe single 'Gevangen in Gedachten' is nu uit. Op zijn Instagram vraagt hij zijn fans vooral te gaan streamen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Moïse TrustfullKaj van der Voort