just say yes

Dave Roelvink of Wentworth Miller: zie jij het verschil?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP / Getty ImagesDave Roelvink of Wentworth Miller: zie jij het verschil?
RTL

Dave Roelvink is weer een ervaring rijker. De 26-jarige had dinsdag zijn acteerdebuut op de set van de romantische film 'Just Say Yes', waarin Yolanthe Cabau (35) de hoofdrol speelt. Hoewel hij pas net geproefd heeft van het acteren, denkt de Roelvink-telg al klaar te zijn voor Hollywood.

"Prison Break goes Holland"

Dave deelt op zijn Instagram een collage van zichzelf en acteur Wentworth Miller, die bekend werd door zijn rol als als Michael Scofield in de Amerikaanse televisieserie Prison Break. Omdat alle twee de heren onder de tatoeages zitten, ziet de fitte Dave zichzelf wel zitten als Wentworths opvolger. 'Breaking news. Ze hebben Michael d'r uit gebonjourd. Prison Break goes Holland’, grapt hij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Prison Break-fans opgelet: weer geruchten zesde seizoen
Lees ook

Prison Break-fans opgelet: weer geruchten zesde seizoen

Just Say Yes is de nieuwe film van de makers van Fuck de Liefde en Fashion Chicks. Yolanthe speelt Lotte: een vrouw die haar hele leven al droomt van haar ideale bruiloft, maar haar droom uiteen ziet spatten als haar aanstaande de trouwerij onverwacht afblaast. De film barst naast Yolanthe en Dave van de bekende Nederlanders zoals Juvat Westendorp, Noortje Herlaar, Lisa Michels, Kim-Lian van der Meij, Edwin Jonker, Jim Bakkum en Nienke PlasOok Tino Martin zit in de film en wij spraken hem daarover.

Just Say Yes is vanaf 28 januari 2021 in de bioscoop te zien.

Lees meer over
Dave Roelvink