zij gelooft in ons

Rachel Hazes laat zich uit over verzoening André en Roxeanne

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP / Getty ImagesRachel Hazes laat zich uit over verzoening André en Roxeanne
RTL

Roxeanne (27) en André Hazes (26) hebben elkaar na jaren van radiostilte weer in de armen gesloten. Tot groot genoegen van hun moeder. "Dat de kinderen en kleinkinderen weer samen zijn is mijn grootste wens", vertelt een gelukkige Rachel (50) aan RTL Boulevard.

"Bloed is dikker dan water zeg ik altijd maar"

Na bijna vijf jaar geen contact te hebben gehad, zijn broer en zus weer samen gespot. In de nieuwste editie van tijdschrift Privé is vandaag een fotoreportage te zien waar André en Rox elkaar weer in de armen sluiten bij het huis van de zanger in Berkel en Rodenrijs. RTL Boulevard sprak met moeder Rachel, die oprecht blij is dat de hereniging gelukt is, over het heugelijke moment. "Dit is fantastisch", vertelt de weduwe, die er altijd vertrouwen in heeft gehouden dat het goed zou komen. "Bloed is dikker dan water zeg ik altijd maar."

Roxeanne, Fender en André praten elkaar bij via FaceTime
Lees ook

Roxeanne, Fender en André praten elkaar bij via FaceTime

Roxeanne, die door de jaren heen al vaker duidelijk maakte dat haar broertje altijd welkom is, kijkt ook terug op een geslaagde dag. "Het leven is veel leuker als je dat samen kunt beleven. We hebben echt een heerlijke middag gehad", blikt ze terug in het blad. "Het was enorm gezellig, het was meteen als vanouds. Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel... dat is nooit weggeweest. Ik was best een beetje gespannen."

De twee zagen elkaar door de jaren heen nog tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten, maar daar was steeds afstand. "Dat je elkaar weer voor het eerst gaat knuffelen na al die jaren... En dat je hardop tegen elkaar zegt: jeetje man, wat is dit weer léuk! Dat voelde zo goed", aldus Rox.

Het zijn hun zoontjes, Fender en André Junior, die ervoor hebben gezorgd dat de twee weer contact hebben. "Er valt nu een hele rust over mij heen doordat het weer goed is", aldus de zangeres. "We hebben ook naar elkaar uitgesproken dat we veel vaker dit soort afspraken moeten maken (...) Dit laten we niet meer verwateren. Het zal mij niet nog een keer overkomen."

Entertainmentdeskundige Aran Bade vertelt er vanavond meer over in de show.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoewel het contact tussen broer en zus weer hersteld is, heeft moeder Rachel nog altijd geen band met dochter Roxeanne. In deze video vertelt ze openhartig over het verdriet:

Lees meer over
Rachel HazesAndré HazesRoxeanne Hazes