lekker met de meiden

Ellie Lust ondergaat metamorfose van Nikkie de Jager

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEllie Lust ondergaat metamorfose van Nikkie de Jager
RTL

Dat Nikkie de Jager (26) wel weet wat ze met een make-upkwastje kan doen, is direct te zien in al haar YouTube-video's. De beautygoeroe heeft Ellie Lust (53) daarom onder handen genomen voor Pride Week.

"Jij hebt levens gered"

De metamorfose is niet het enige waar Ellie en Nikkie oog voor hebben. De twee praten eerlijk met elkaar over Pride Week en hoe de coming out van Nikkie er aan toe ging. "Het was af en toe heel donker", vertelt ze. "Het was heel eng. Ik heb echt momenten gedacht: het hoeft niet meer." Uiteindelijk besloot de YouTuber te vertellen dat ze transgender is. "Het heeft me vrijheid gebracht en een stuk minder stress in mijn leven." 

Nikkie de Jager over coming out: 'Ik kon echt van mezelf walgen'
Lees ook

Nikkie de Jager over coming out: 'Ik kon echt van mezelf walgen'

Bovendien was het best lastig voor Nikkie om te verbergen dat ze niet geboren is als vrouw. Zo praatte ze mee 'over menstruatiepijn'. "Dan zei ik: oh ja vreselijk, dat heb ik ook altijd zo erg", legt ze uit aan Ellie. "Ik dacht altijd: dit klopt niet, dit zit niet helemaal goed." Ellie geeft aan 'nooit te hebben getwijfeld' of ze een jongetje of een meisje is, maar heel veel respect te hebben voor Nikkie. "Jij hebt levens gered", vertelt ze tegen de vlogger. 

Nikkie schitterde vorig seizoen in Wie is de Mol?, maar moest vroegtijdig het spel verlaten door de dood van haar broertje. Het lijkt er nu op dat ze een tweede kans zal krijgen. In de video hieronder zie je waarom. 

Lees meer over
NikkieTutorialsNikkie de JagerEllie LustMake-upYouTubePride Amsterdam