better the devil you know

Hoofdrolspeler Lucifer verklapt wanneer nieuwe afleveringen komen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixHoofdrolspeler Lucifer verklapt wanneer nieuwe afleveringen komen
RTL

Nog geen week geleden werden fans eindelijk getrakteerd op een nieuw seizoen van 'Lucifer' op Netflix. Het vijfde seizoen van deze duistere serie is deze keer opgesplitst in twee delen. En dankzij hoofdrolspeler Tom Ellis hebben we nu een donkerbruin vermoeden wanneer we deel twee kunnen bingen..

"Het meest emotionele seizoen ooit"

Dat de hitserie razend populair is, dat is inmiddels welbekend. Fans waren maar wat blij dat vorige week eindelijk het vijfde seizoen op Netflix verscheen en nu heerst natuurlijk de prangende vraag wanneer het tweede deel daarvan uitkomt. Die vraag kon acteur Tom Ellis, onlangs te gast in de Pilot TV Podcast, gelukkig meteen beantwoorden: "Hopelijk rond kersttijd of begin volgend jaar, kan ik me zo voorstellen." Producent Joe Henson verklapt bovendien in een interview met Entertainment Tonight dat het zelfs 'het meest emotionele seizoen ooit' gaat worden. Dat belooft wat.

Vijfde seizoen van Lucifer staat vanaf nu op Netflix
Lees ook

Vijfde seizoen van Lucifer staat vanaf nu op Netflix

In het vijfde seizoen krijgt het verhaal een bizarre twist, die eerder al bekend werd gemaakt in de trailer. Lucifer krijgt namelijk te maken met Michael, zijn kwaadaardige tweelingbroer. In de reacties onder de trailer bleken veel mensen positief verrast. 'Net wanneer je dacht dat de serie niet beter kon worden, doen ze dit', zo zegt iemand. 

Eerder werd aangekondigd dat seizoen vijf van Lucifer het laatste seizoen zou zijn, maar dat is door de makers bijgesteld: een zesde seizoen is inmiddels bevestigd. Om weer even in de stemming te komen, zie je hieronder de trailer van het nieuwe seizoen dat nu op Netflix te zien is.

Lees meer over
Netflix