code rood

Altijd al bij opnames The Voice willen zijn? Dit is je kans!

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLAltijd al bij opnames The Voice willen zijn? Dit is je kans!
RTL

'The voice of Holland' is na elf seizoenen nog altijd ongekend populair. Wil jij erbij zijn als de nieuwe OG3NE of Maan ontdekt wordt? Dat kan. De kaartverkoop is vandaag van start gegaan.

"Omcirkel 4,6 en 14 september in je agenda en zorg dat je erbij bent"

Op Instagram laat het programma weten dat The Blind Auditions volgende maand plaatsvinden en dat jij erbij kan zijn. 'Omcirkel 4,6 en 14 september in je agenda en zorg dat je erbij bent', jagen ze de kaartverkoop aan. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

The Voice Senior staakt opnames door corona
Lees ook

The Voice Senior staakt opnames door corona

Jan Smit neemt dit jaar voor het eerst plaats naast Waylon, Anouk en Ali B. De Volendammer neemt de plek in van Lil' Kleine. De 34-jarige zanger liet eerder aan RTL Boulevard weten het een enorme eer te vinden om coach te worden in The Voice. "Ik ben er ongelooflijk trots op dat ik deel uit ga maken van de spraakmakende show waar talenten zichzelf in de kijker kunnen zingen."

Het is overigens nog maar de vraag hoe het programma omgaat met de 1,5 meter-regel. Jurylid Anouk liet eerder al weten in overleg te zijn over extra maatregelen. De zangeres wil vanwege haar astma koste wat het kost een besmetting met het coronavirus voorkomen. Daarom heeft ze aangegeven dat ze prima in de rode stoel wil plaatsnemen, maar dan moeten er wel dingen veranderen. De zangeres en de zender zouden overwegen om een glazen cabine neer te zetten. Dat lijkt enorm op hoe 'viroloog' Ton Kas te zien was in het satirische programma Zomerpromenade

De opnames van de Blind Auditions gaan begin september van start. Het programma is later dit najaar te zien op RTL 4.

Lees meer over
The Voice Of Holland