polderglamour

Frank en Rogier laten Glamourland-plannen varen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFrank en Rogier laten Glamourland-plannen varen
RTL

Frank en Rogier wagen zich niet meer aan een nieuwe versie van het tv-programma 'Glamourland'. Vorig jaar waren er vergevorderde gesprekken om de show af te stoffen voor Talpa maar met hun overstap naar RTL is daar ook een einde aan gekomen, zegt Rogier Smit tegen het ANP.

"Je kan nooit meer die kers op de taart laten zien"

"Dit gaat niet meer spelen bij RTL. Het heeft er niets mee te maken dat wij Glamourland niet leuk vinden maar heeft te maken dat we tegenwoordig in een heel andere tijd leven", legt de 45-jarige Rogier uit. "Dertig jaar geleden was er geen sociale media, toen was er niets. Toen was dat allemaal nieuw. Zoiets was nog nooit gedaan."

Rogier hield cosmetische ingrepen lange tijd verborgen voor Frank
Lees ook

Rogier hield cosmetische ingrepen lange tijd verborgen voor Frank

Glamourland werd in de jaren 90 gemaakt door Gert-Jan Dröge en uitgezonden bij de AVRO. Dröge liep voor het programma tal van societyfeestjes af. "Als wij nu naar een feestje zouden gaan staat het de volgende dag al overal op internet. Je kan nooit meer die kers op de taart laten zien", zegt Rogier.

Talpa maakte eerder dit jaar wel een soortgelijk programma met Henny Huisman. Frank en Rogier wagen zich liever aan iets anders. Bij RTL 4 liggen verschillende formats voor de interieurstylisten klaar. Vanaf 1 september is hun eerste programma Frank & Rogier checken in te zien.