Alles voor de beloofde dag

Utopianen Romy en Cemal delen eerste kiekjes van hun trouwkleding

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @cemalhazebroek_officialUtopianen Romy en Cemal delen eerste kiekjes van hun trouwkleding
RTL

Oud-Utopianen Romy Koldenhof en Cemal Hazebroek wonen al een tijdje niet meer in het beloofde land, maar bereiden zich inmiddels wel voor op hun beloofde toekomst samen. De twee stappen in het huwelijksbootje en ze kunnen niet wachten om hun volgers bij het proces te betrekken.

"Ik voel me een prinses nu"

Op social media heeft het koppeltje namelijk al kort verslag gedaan van hoe de twee eruit willen zien als ze elkaar het ja-woord geven. Geheel tegen alle tradities in zijn ze sámen naar een grote speciaalzaak gegaan om hun droomjurk en droompak te passen en het op camera vast te leggen. 'Ik voel me een prinses nu', schrijft Romy bij haar foto. 'Wat een geweldige ervaring', laat Cemal op zijn beurt weten. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

© Instagram @romykoldenhof_

Romy liet eerder al via Instagram weten dat ze niet kan wachten om met haar grote liefde te trouwen. 'Mijn knappe verloofde, inmiddels zijn we 1 jaar verloofd, 4,5 jaar samen, 4 keer verhuisd, hebben een prachtige dochter gekregen, en dat allemaal door een aanmelding voor Utopia, deelde ze een paar dagen geleden. 'Heerlijk ben je Cemal, niet alleen mijn liefde, maar ook mijn állerbeste vriend.' Wanneer de bruiloft plaatsvindt, is nog niet bekend.

In de video hieronder zie je in Louisa Laat Ze Weer Lachen hoe Romy uit Utopia worstelde met haar burn-out.