schrik me de tandjes

Je verzint het niet: nieuw gebit Dave Roelvink nu al beschadigd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJe verzint het niet: nieuw gebit Dave Roelvink nu al beschadigd
RTL

Ken je die mop van Dave Roelvink (26) die naar Turkije vloog om zichzelf een nieuw gebit aan te meten? Die ging wel. En daardoor kon hij op heel wat kritiek rekenen. Nu zijn nieuwe tanden een feit zijn, krijgt het verhaal echter een staartje.

"En ik ben verbrand onder de zonnebank"

Dave Roelvink lacht als een boer met kiespijn. Een vriend van hem deelt een video in zijn Instagram Stories waarop te zien is dat er een hoekje is afgebroken van Daves voortand. "Én ik ben verbrand onder de zonnebank. Ik ben zo rood als een tomaat", voegt de influencer eraan toe.

We hebben Dave even gebeld, en hij heeft ons laten weten dat hij tijdens het eten van een broodje zijn tand afbrak. Hij laat het hier wat bijschaven en gaat dan gewoon weer terug naar Turkije om het te laten maken.

© Instagram @dutchperformante

Eind juni vloog Dave naar Istanbul voor een nieuw paar facings. Bij deze behandeling worden je eigen tanden gevijld en wordt er een neptand omheen geplaatst. Hij gaf aan voor ultrawitte tanden te gaan, waar zelfs Gerard Joling nog jaloers op zou zijn.

Turkije had destijds een oranje reisadvies - alleen noodzakelijke tripjes mochten worden gemaakt. Dave koos er toch voor om de tandarts in Turkije te bezoeken, omdat de behandeling daar nou eenmaal veel goedkoper is. Na zijn reis moest hij eigenlijk twee weken in quarantaine. In plaats daarvan liet hij zich bij terugkomst in Nederland testen.

Dave Roelvink stelt zich de afgelopen tijd wat sceptischer op tegenover de coronamaatregelen van de overheid. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel beantwoordde daarom zijn vragen.

Lees meer over
Dave Roelvink