papa don't preach

Verklapt Gigi Hadids vader hier dat ze al is bevallen?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images Verklapt Gigi Hadids vader hier dat ze al is bevallen?
RTL

Het zou zomaar kunnen dat Gigi Hadid (25) in het geniep is bevallen van haar eerste kindje met Zayn Malik (27). Mohamed (71), de vader van het supermodel, plaatste op Instagram een opvallend berichtje, waarna Gigi's fans daar in elk geval van overtuigd zijn.

"Toen ik hoorde dat je eraan kwam, moest ik lachen en pinkte ik een traantje weg"

Opa (to be) Mohamed kan zijn blijdschap over zijn (aanstaande) kleinkind niet maskeren. De vader van Gigi deelde op Instagram een handgeschreven briefje. 'Hallo mijn kleinkind. Ik wens je de zon en de maan toe', schreef hij in de inmiddels verwijderde post. 'Ik ben het, zo blij als ik maar zijn kan.' Ook hoopt hij dat het kind een 'fijne tijd' tegemoet gaat. 'Weet dat opa altijd dichtbij is. Ik doe alles voor je, lieverd.' Het bericht baarde nogal wat opzien, aangezien Gigi en Zayn nog met geen woord over de komst van de kleine hebben gerept.

Mohamed Hadids brief aan zijn aanstaande kleinkind© Instagram @mohamedhadid
Mohamed Hadids brief aan zijn aanstaande kleinkind

'Toen ik hoorde dat je eraan kwam, moest ik lachen en pinkte ik een traantje weg', gaat Mohamed verder in zijn brief. 'Ik moest huilen, omdat ik weet dat mijn hart jou altijd van jou zal zijn.' Eén van Gigi's fans besloot in plaats van speculeren gewoonweg in de de reacties te vragen of ze al bevallen was. 'Nee, nog niet', antwoordde haar vader daarop.

Ook Gigi's zusje Bella plaatste een tekst op Instagram die fans achterdochtig maakte. 'Ik kan niet stoppen met huilen', schreef zij. De Britse krant Daily Mail heeft Gigi om commentaar gevraagd, maar kreeg nul op het rekest.

Mohamed Hadid in de comments© Instagram @mohamedhadid
Mohamed Hadid in de comments

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gigi gaf eind augustus zelf aan al 33 weken zwanger te zijn op de foto's die ze plaatste op Instagram. Die kiekjes werden, zo bevestigde ze zelf, eind juli gemaakt.

Het is trouwens niet altijd rozengeur en maneschijn gewest tussen Gigi en Zayn. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
Gigi HadidBella HadidBabyZwangerschapInstagram