spuiten en slikken

Jan Versteegh: 'Ik kan kids niets verbieden qua drugsgebruik'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJan Versteegh: 'Ik kan kids niets verbieden qua drugsgebruik'
RTL

Er is veel veranderd in het leven van Jan Versteegh (34) sinds zijn vele avonturen in het programma 'Spuiter & Slikken'. Inmiddels is hij getrouwd én heeft hij twee dochtertjes. Bij het YouTube-programma 'Open Kaart' vertelt de presentator over zijn drugsgebruik aan Robbert Rodenburg (22) en waarom hij nu al weet dat hij zijn kinderen niets kan gaan verbieden.

"Ik heb het altijd veilig gedaan"

"Ik heb kinderen, dus ik zie mezelf dat nu niet meer doen", laat Jan weten over Spuiten & Slikken. Hoe leuk hij het ook vond, het was tijd om afscheid te nemen. "Waar ik wel vaak aan denk, is dat ik twee dochters heb. Die worden op een dag 16." Tegen zijn dochters Bella en Lulu zal hij nooit kunnen zeggen dat ze 'geen jointje mogen roken', omdat al zijn drugsactiviteiten online terug te vinden zijn. 

Nieuwe kennisquiz voor Jan Versteegh en Martien Meiland
Lees ook

Nieuwe kennisquiz voor Jan Versteegh en Martien Meiland

Jan weet al wel hoe hij gaat reageren als zijn dochters erachter komen welke drugs hij heeft gebruikt op tv. "Ik heb het altijd veilig gedaan, alles werd getest, het was onder medische begeleiding", laat de presentator weten. Zolang ze verstandig ermee omgaan, mogen zijn dochters dat 'later ook proberen'. Maar zelf dan ook meedoen, ziet Jan niet zitten. "Ik denk ook dat geen enkel kind met zijn ouders zoiets wil proberen", stelt hij. 

Jan sprak ook over zijn fameuze striptease bij Open Kaart. In de video hieronder kun je nog eens terugblikken op zijn naakte dansje. 

Lees meer over
Jan VersteeghDrugs