sterkte

Broer van Joey uit de Bachelorette vecht voor zijn leven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© jean-Pierre Fourie/RTLBroer van Joey uit de Bachelorette vecht voor zijn leven
RTL

Het vrolijke nieuws dat Joey van Herle (26) na zijn deelname aan 'De Bachelorette' weer de liefde heeft gevonden, wordt overschaduwd door een groot drama in zijn familie. Momenteel vecht zijn broer voor zijn leven in het ziekenhuis.

"Het afwachten en gevoel van onmacht is ondraaglijk"

'Het schrijven van teksten, dat gaat mij meestal goed af. Ik probeer te motiveren en te inspireren. Laten zien hoe mooi het leven kan zijn. Maar wat kan het leven ook KUT zijn!' begint de realityster het zware bericht. 'Op dit moment zoek ik alleen maar kracht. Kracht, niet voor mijzelf, maar voor mijn broer, mijn bloed, mijn alles.' Een vreselijk auto-ongeluk kan de broer van Joey op dit moment fataal worden en het wachten is ondraaglijk.

'Hij is zo ongelooflijk sterk, een echte vechter, nog steeds met gebalde vuisten aan het strijden. Aan het strijden om thuis te komen, thuis komen bij ons, thuis komen bij zijn drie kindjes, want die kunnen niet zonder papa! Het afwachten en gevoel van onmacht is ondraaglijk.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Joey vindt vergelijking nieuw liefje met Gaby Blaaser 'jammer'
Lees ook

Joey vindt vergelijking nieuw liefje met Gaby Blaaser 'jammer'

'We bidden voor je, we hopen voor je, we strijden voor je en we zijn er voor je', sluit Joey het bericht af. Er komen inmiddels tientallen steunbetuigingen binnen. Volgers en vrienden van Joey sturen hem massaal liever berichten toe en wensen hem veel sterkte.

Lees meer over
De Bachelorette