I don't claire

Kleine Claire verwoest tuin in Chateau Meiland

·Aangepast:
© SBS/TalpaKleine Claire verwoest tuin in Chateau Meiland
RTL

De familie Meiland is in de uitzendingen van 'Chateau Meiland' druk bezig met de laatste puntjes op de i te zetten vóór vertrek naar Nederland. Hoewel de kleine Claire niks liever wil dan een handje helpen, zorgt ze er juist voor dat er nóg meer werk bij komt.

Martien, Erica en Maxime maken het kasteel en de tuin weer spic en span, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Even het gras kortwieken loopt uit tot een ware catastrophe als Martien de maaimachine niet meer aan de praat krijgt. Met flink wat gezucht en gesteun krijgt de kasteelheer het toch voor elkaar, maar lang plezier heeft hij er niet van.

Angela de Jong roept 'uitmelker' Martien Meiland een halt toe
Lees ook

Angela de Jong roept 'uitmelker' Martien Meiland een halt toe

Kleine Claire is er namelijk klaar mee om het immense landgoed te voet te moeten doorkruisen en besluit haar speelgoedauto uit de mottenballen te halen. Opa Martien heeft hier nog flinke trauma's van doordat zijn kleindochter de lavendel aan gort reed. Ditmaal is het niet de lavendel, maar de oleander die eraan moet geloven.

Moeder Maxime weet gelukkig in te grijpen en Claire kan weer naar hartenlust rondrijden. Of Leroy, de nieuwe vriend van Maxime, ook zo veel geduld heeft moet nog blijken. De Meilandjes lopen in ieder geval met hem weg, zoals je hieronder kunt zien.

Kijk hier de hele aflevering van Chateau Meiland terug. 

Lees meer over
Martien MeilandMaxime Meiland