Twee keer scheepsrecht

Love Island-Jaimy datete met Matthy uit eerste seizoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLLove Island-Jaimy datete met Matthy uit eerste seizoen
RTL

Er gaan een hoop geruchten rond rondom de deelnemers van het spraakmakende 'Love Island'. Eerst werd bekend dat Remco thuis een lovebird heeft zitten en ook Jaimy blijkt niet stil te hebben gezeten. Ze had vlak voordat ze op het eiland arriveerde een date met Matthy uit het eerste seizoen. Dat heeft 'LoveReality' vernomen van mensen uit de directe omgeving van het Brabantse duo.

Viktor en Holly geven rondleiding door gloednieuwe Love Island-villa
Lees ook

Viktor en Holly geven rondleiding door gloednieuwe Love Island-villa

Afgelopen woensdagavond zagen we hoe Jaimy en Mattheüs een relatie kregen met elkaar. Niet geheel verwacht, aangezien de twee elkaar pas een week kennen en Mattheüs aanvankelijk nog verliefd leek op Raphaëlla. Toch lijken de twee lovebirds tot over hun oren verliefd. Of is het een gevalletje schijn bedriegt? Volgens 'LoveReality' had Jaimy namelijk vlak voordat ze aan het programma meedeed een date met DJ Matthy uit het eerste seizoen.

Jaimy en Matthy komen beiden uit Tilburg en volgens de website zijn de twee samen gespot in de bioscoop. Of er echt liefde in zat, is nog niet duidelijk. Wel is duidelijk dat ze haar nieuwe Mattie helemaal heeft ingepakt en dat ze, als het goed is, binnenkort met haar grote liefde teruggaat naar Nederland. 

In 'Love Island' draait het allemaal om het vinden van ware liefde, maar je hart verliezen is een beetje lastig als je thuis al een liefje hebt. En dat is het geval bij Remco. Presentatoren Viktor en Holly komen dan ook verhaal halen in de villa.

Lees meer over
Love Island