op de valreep

Nieuw Love Island-koppel blijkt grote kanshebber finale

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandNieuw Love Island-koppel blijkt grote kanshebber finale
RTL

De liefde hangt in de lucht op Gran Canaria. Cupido heeft raak geschoten tijdens de opnames van 'Love Island', en niemand minder dan Gianni en Eilish vormen nu officieel een setje. Niet alleen lopen de fans weg met het nieuwbakken koppel, de twee kunnen ook zomaar grote kanshebbers zijn voor de finaleweek.

De slotfase van het programma breekt namelijk aan: de finale is op 11 oktober. Na weken in de villa is dit natuurlijk waar de Love Island-koppels het voor doen. Wie wint gaat niet alleen met een vriend(in) naar huis, maar ook met een mooi geldbedrag. Gianni en Eilish hebben hun relatie net op de valreep officieel gemaakt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Milan uit Love Island blijft ondanks exit vechten voor Joan
Lees ook

Milan uit Love Island blijft ondanks exit vechten voor Joan

'It's official! Gianni en Eilish zijn vriendje en vriendinnetje!' schrijft Love Island bij een foto die de relatie Instagram-official maakt. Het regent lieve reacties. Fans van het programma wensen de twee tortelduifjes alle geluk. 'Cuties', schrijven sommigen. 'Echt een leuk stel!' vindt iemand anders.

De Islander die met de meeste bombarie haar koffers heeft gepakt, is Raphaëlla. In Love Check-up doet ze een boekje open over haar deelname en vertelt ze dat ze verscheurd is door liefdesverdriet nadat ze werd ingeruild door Mattheüs.  

Lees meer over
Love Island