TOXIC

Fans maken zich opnieuw zorgen om situatie Britney Spears

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesFans maken zich opnieuw zorgen om situatie Britney Spears
RTL

Britney Spears (38) staat al meer dan 12 jaar onder curatele, wat betekent dat ze niet de volledige zeggenschap heeft over haar eigen leven. Haar vader maakt veel keuzes vóór de gevallen popprinses. Haar fans luidden al meerdere keren de noodklok, en doen dat nu opnieuw.

"Ze ziet er zo bang uit"

Op haar Instagram deelt Britney een filmpje waarin ze een verhaal vertelt over het weer. "Het was warmer dan ik dacht", zegt ze bijvoorbeeld. En ook drukt de zangeres haar volgers op het hart dat ze tevreden moeten zijn met wat ze hebben."

Haar volgers maken zich echter vooral zorgen over hoe Britney te zien is op de video. 'Ik maak me zorgen, Britney', schrijven meerdere volgers in de reacties. 'Ze ziet er zo bang uit', schrijft een ander. Weer anderen denken zeker te weten dat Britney aan een angststoornis lijdt. 'Je ziet het aan de manier waarop ze beweegt.'

Britney Spears wellicht 'rest van haar leven' onder curatele
Lees ook

Britney Spears wellicht 'rest van haar leven' onder curatele

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een tijdje geleden riepen de fans van de popdiva al de hashtag Free Britney in het leven, om ervoor te zorgen dat ze weer de zeggenschap over haar leven terug zou krijgen. In de video hieronder zie je alles over die actie.

Lees meer over
Britney Spears