wat goeeeeeed

Houden de Meilandjes hun chateau tóch langer open?

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Wessel de GrootHouden de Meilandjes hun chateau tóch langer open?
RTL

Het zou zomaar kunnen dat je toch wat langer langs kunt gaan bij de Meilandjes in Frankrijk. Als het Martien (59) en Erica (56) namelijk niet lukt om hun Chateau Marillaux op tijd te verkopen, gaat het stel iets langer door met hun gastenverblijf.

"Zij draaien waarschijnlijk nog de zomer hier met gasten"

Het wil niet vlotten met de verkoop van Chateau Marillaux, maar Martien en zijn gezin hebben alvast een oplossing in gedachten. Als het niet lukt om de verkoop rond te krijgen, blijven ze gewoon wat langer in Frankrijk. "We gaan steeds heen en weer naar Nederland", legt Erica uit. "Maxime gaat wel helemaal remigreren (...) Als het in het voorjaar nog niet verkocht is, blijven we vier maande draaien volgend jaar." Mocht het zo lopen, gaan Martien en zijn vrouw in het zojuist opgeknapte bijgebouw wonen. "Ik vind het wel om hier ook een tijdje te wonen", laat Erica weten. 

Martien Meiland kreeg nieuw oog aangeboden van zakenman
Lees ook

Martien Meiland kreeg nieuw oog aangeboden van zakenman

De familie bereidt zich al voor op de verhuizing en zijn druk met het inpakken, ook al weten ze nog niet of ze wel in Nederland kunnen blijven. "Het is natuurlijk nog niet verkocht nu", bevestigt Maxime. "Zij draaien waarschijnlijk nog de zomer hier met gasten. Ik weet niet of ik dan meega. Liever niet, eerlijk gezegd." Erica geeft aan het Franse leven te gaan 'missen', maar Martien heeft al wel zin om terug te keren naar zijn thuisland. 

De kijkers zijn wél tevreden dat de Meilandjes nog iets langer op te zoeken zijn in hun favoriete vakantiebestemming/De kijkers snappen wel waarom ze het nog eventjes volhouden in Frankrijk, ze zijn namelijk diep onder de indruk van de make-over van het bijhuis. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In Nederland zal Maxime in ieder geval nog meer kunnen genieten van haar nieuwe lief Leroy. In de video hieronder vertelt ze waarom ze een 'ander mens' is geworden door haar nieuwe relatie. 

Kijk hier Chateau Meiland terug. 

Lees meer over
Martien MeilandMartine MeilandMaxime Meiland