MOTORBENDE VAN ELLENDE

Opgelet: Dave Roelvink probeert motorrijbewijs te halen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOpgelet: Dave Roelvink probeert motorrijbewijs te halen
RTL

Als er één bekende Nederland is met het imago van 'wegpiraat', is het Dave Roelvink (26) wel. De zoon van Dries is al meerdere keren betrokken geweest bij een ongeval met een auto in het verkeer. Nu probeert Dave het niet op vier, maar op twee wielen. Hij is bezig met het halen van zijn motorrijbewijs.

"Gaan we weer"

Dat is te zien op de Instagram Stories die Dave vandaag deelt. Op meerdere filmpjes is te zien hoe Dave, keurig veilig in volledig leren outfit, op de motor zit. 'Gaan we weer', schrijft Dave erbij.

Dave Roelvink reageert op veelbesproken buikje
Lees ook

Dave Roelvink reageert op veelbesproken buikje

Onlangs reed Dave nog een peperdure Lamborghini van een vriend kapot. "Ik ben me zo dood geschrokken", zei Dave destijds in gesprek met zijn vriend, die hem vroeg hoe het heeft kunnen gebeuren. "Ik ben die auto niet gewend en de achterkant begon te slingeren. Ik probeerde terug te sturen, maar het ging zo snel. Ik reed tegen de paal aan." Dave verklaarde toen dat er geen alcohol in het spel was.

De schrik zat er wel degelijk goed in bij Dave. Niet veel later was hij dan ook te zien op een veel veiliger voertuig. Welke dat is, zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Dave Roelvink