huisje boompje beestje

Volgende stap voor Donny Roelvink en vriendin: 'Hebben een huis!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @janiceblokVolgende stap voor Donny Roelvink en vriendin: 'Hebben een huis!'
RTL

Het is nu echt serieus tussen Donny Roelvink (22) en Janice Blok (29). De tortelduifjes hebben namelijk samen een huisje in Amsterdam weten te bemachtigen. Dat deelt Janice met haar volgers op Instagram.

"We hebben een huis"

'We hebben een huis', schrijft Janice bij een vrolijke foto van haar gezinnetje. Het is een lange zoektocht geweest, maar nu hebben de twee dan eindelijk 'iets gevonden wat bij hen past'. In Amsterdam welteverstaan. En dat betekent dat Janice naar een nieuwe stad moet verhuizen, terwijl Donny natuurlijk al aardig bekend is met onze hoofdstad.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Opgelet: Dave Roelvink probeert motorrijbewijs te halen
Lees ook

Opgelet: Dave Roelvink probeert motorrijbewijs te halen

Voordat het zover is moeten Donny en Janice even back to basic. Omdat ze nog niet in hun droomwoning kunnen intrekken, overbruggen ze de aankomende maand op de camping van de ouders van Janice. 

Afgelopen augustus ging de zoektocht van de tortelduifjes al van start. Via Instagram Stories liet Janice destijds weten dat zij en Donny op zoek waren naar een eigen plekje in Amsterdam. Het liefst een appartement dat al gerenoveerd was, of nieuwbouw. Verder hadden ze de wens voor twee slaapkamers én een balkon. Of dat allemaal gelukt is vertellen ze binnenkort in een video op het kanaal van Janice. 'Ik ga jullie meenemen in dit toffe avontuur van 010 naar 020 (...) Stay tuned!'

Donny hoeft er niet op te rekenen dat zijn broer Dave een handje helpt tijdens de verhuizing. Er is namelijk mot tussen de Roelvink-telgen. Vader Dries sprak er eerder over in RTL Boulevard. 

Lees meer over
Donny Roelvink