first baby

Hoera! De eerste Nederlandse First Dates-baby is geboren

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @sjeraarrHoera! De eerste Nederlandse First Dates-baby is geboren
RTL

Denk je aan 'First Dates', dan denk je aan ongemakkelijke blind dates op nationale televisie. Maar dat het niet alleen kommer en kwel is, bewijst het koppel Gerard en Carin wel. Hun televisieavontuur bleek hartstikke vruchtbaar: ze zijn de trotse ouders geworden van de eerste Nederlandse 'First Dates'-baby.

"Ons kleine wonder"

Via social media maken de kersverse ouders het blijde nieuws bekend. Ze hebben hun zoon de naam James Ethan Dronkers gegeven. Het mannetje is geboren op 29 oktober 2020, zo valt te lezen in de Instagram-post. Ook de eerste foto is al gedeeld. 'Ons kleine wonder', schrijft Gerard erbij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jasmine Sendar en Johan Vlemmix doen mee met First Dates
Lees ook

Jasmine Sendar en Johan Vlemmix doen mee met First Dates

Vorig jaar zomer leerde het koppel elkaar kennen tijdens het programma. In tegenstelling tot veel andere koppels sloeg de vonk tussen hen wel over. En snel ook, want in april dit jaar maakten ze hun zwangerschap bekend. De relatie blijkt helemaal meant to be. "Ik heb nooit zo mezelf kunnen zijn in een relatie. We hebben allebei een lange relatie gehad en daar komen bepaalde maniertjes en verwachtingen uit voort. Maar ook daar kunnen we goed over praten", vertelde Gerard eerder in gesprek met het AD. 

Voor fans van het programma is er nog meer goed nieuws: de makers komen wederom met een vip-versie. De eerste kandidaten zijn al bekendgemaakt. Vorig seizoen bleek het programma succesvol te zijn voor radio-dj Giel Beelen, die overigens niet wist wáár hij precies 'ja' tegen had gezegd.